14 éves lány vagyok.165 cm magas, sportos testalkatú. Hány kiló lenne az ideális testsúly?
Figyelt kérdés
2012. júl. 24. 14:04
1/12 anonim válasza:
65 kg! mindig a 100cm fölötti a normális.
2/12 anonim válasza:
50 és 60 kiló között tökéletes vagy. Orvosilag 58.5 kg kéne legyél. :) 16/f
3/12 anonim válasza:
A második vagyok, az elsőnek üzenem, hogy az a fiúknál van, a lànyoknál még mínusz 10 %
4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Ez sokat segített az önértékelésemnek. :D
2012. júl. 24. 14:25
6/12 A kérdező kommentje:
54 és egyáltalán nem kövér, csak néhány osztálytársamnak mások a nézetei...
2012. júl. 24. 20:15
7/12 A kérdező kommentje:
Gondolom, mert elég magas vagyok az osztályban (bár nem a legmagasabb).
2012. júl. 24. 20:19
8/12 anonim válasza:
A kövérség nemcsak a kilókon múlik, hanem azon is, hogy hogy oszlanak el azok a kilók.
9/12 TrükkösBélabá válasza:
Szia! BMI kalkulátor, ezt írd be a keresőbe. Ott az adataid alapján a gép kiszámolja.14 évesen még fejlődésben vagy ne kezdj el koplalj mások hülyesége miatt.Lehet hogy csak irigyek a botsáskák :D!
10/12 anonim válasza:
Én is 14 éves lány vagyok. Kb. olyan magas, mint te. Engem is szoktak piszkálni az alkatom, miatt, de csak hülyeségből. Azért figyelek arra, hogy mit eszek, mert a családban több kövér van és én is hajlamos vagyok hízásra. Én 52 kg vagyok.Szerintem ne törődj mások véleményével csak az a fontos, hogy érezd jól magad a bőrődben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!