Ma vérzett először az orrom, ez normális?
Nemgáz. Én nem értem, hogy másoknak hogy nem vérzett még soha az orruk. Nekem kiskoromban szinte minden héten vérzett 1-2x főleg nyáron :D olyan is volt, hogy alig lehetett elállítani.
Nincs azzal semmi baj, ha vérzik. De ha mondjuk úgy mint a szomszéd csávónak, hogy törölközőt kell oda rakni és még az is átázik, akkor inkább menj orvoshoz, de gondolom nem ekkora a baj. Normális.
Nekem sokat vérzett,a múltkor annyira hogy sürgősségire kellett menjek vele,gyógyszert adtak rá,bekötötték stb.Ez még a kevésbé durvább része.
Kérdező:szerintem normális.egyszerűen csak ilyen az orrod.úgy értem,nem olyan érzékeny.
15/L
Igyál sok folyadékot, attól is lehet.
1-2 napon belül előfördulhat még egyszer-kétszer, ilyenkor érzékenyebb és gyengébb lehet a nyálkahártya.
Ha a jövőben heti rendszereséggel, többször fordul elő, véronymásmérés, és irány doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!