Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ma vérzett először az orrom,...

Ma vérzett először az orrom, ez normális?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok és még soha nem vérzett az orrom, ma pedig igen. eléggé megijedtem :O
2012. júl. 22. 16:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
34 vagyok még sosem vérzett az orrom.biztos én is megijednék de nyugi sokan túl élték már!
2012. júl. 22. 16:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem fújtad nagyon erősen előtte az orrod, és nem sérthetted fel az orrnyálkahártyád? Maximum nézzétek meg a vérnyomásotok, de egy orrvérzés még nem a világ. A lényeg, hogy ne hátra, hanem előre tartsd a fejed, hogy ne folyjon hátra a vér a légcsövedbe.
2012. júl. 22. 16:39
 3/9 anonim ***** válasza:
Ez halálos, el fogsz vérezni
2012. júl. 22. 16:42
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nemgáz. Én nem értem, hogy másoknak hogy nem vérzett még soha az orruk. Nekem kiskoromban szinte minden héten vérzett 1-2x főleg nyáron :D olyan is volt, hogy alig lehetett elállítani.

Nincs azzal semmi baj, ha vérzik. De ha mondjuk úgy mint a szomszéd csávónak, hogy törölközőt kell oda rakni és még az is átázik, akkor inkább menj orvoshoz, de gondolom nem ekkora a baj. Normális.

2012. júl. 22. 16:43
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mit nem értesz azon hogy másoknak még nem vérzett az orruk?Sokáig küzdősportot űztem volt hogy úgy orron vágtak hogy megszédültem mégsem vérzett még soha.Első voltam.
2012. júl. 22. 16:45
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sokat vérzett,a múltkor annyira hogy sürgősségire kellett menjek vele,gyógyszert adtak rá,bekötötték stb.Ez még a kevésbé durvább része.

Kérdező:szerintem normális.egyszerűen csak ilyen az orrod.úgy értem,nem olyan érzékeny.

15/L

2012. júl. 22. 16:48
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2012. júl. 22. 16:56
 8/9 anonim válasza:
Én is 15 vagyok és nekem is még csak egyszer vérzett az orrom.
2012. júl. 22. 17:46
 9/9 Ájhevnó ***** válasza:
100%

Igyál sok folyadékot, attól is lehet.

1-2 napon belül előfördulhat még egyszer-kétszer, ilyenkor érzékenyebb és gyengébb lehet a nyálkahártya.

Ha a jövőben heti rendszereséggel, többször fordul elő, véronymásmérés, és irány doki.

2012. júl. 22. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!