Mitől lehet ilyen magas a TSH-m?
nézesd meg egy másik helyen is azt a TSH-t!
engem 2 éve kivizsgáltak, mert sokszor magas vérnyomást mértek nálam, és nekem is az az eredmény jött ki, hogy magas (vagy alacsony, már nem is tudom) a TSH-m.
de nem tapasztaltam a magas pulzusszámon kívül semmilyen egyéb tüneteket magamon, amit "kellett volna" ilyenkor, így hát elkezdtem gyanakodni, és nem is váltottam ki a gyógyszert, amit felírt a doki. elmentem a háziorvoshoz, hogy kérjek egy másik helyre is beutalót, ahol megnézik ezt a pajzsmirigy-dolgot. ott pedig kiderült, hogy minden teljesen rendben van e téren. visszamentem a háziorvoshoz, és ő mondta, hogy hát, igen, sajnos ez van, ő is tud róla, hogy sokszor rosszul vannak beállítva a gépek, és ilyenkor előfordul, hogy a normál hormonszintet kórosnak "látja." csak erről nem beszélnek - ezt mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!