Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Gennyes arcüreggyulladásom...

Gennyes arcüreggyulladásom van! A genny ami ürül az arcüregemből, bűzös szagú. Normális ilyen gyulladás esetén, hogy a genny ami ürül az arcüregemből büdös?

Figyelt kérdés

Akinek volt ilyen kérem segítsen,hogy ez normális hogy ilyen szaga van?Tudom genny,de hogy büdös ezt nem gondoltam volna.

Egy hete van a bal arcüregem így begyulladva.Voltam vele orvosnál,egyenlőre gyulladás csökkentőt kaptam,és ha nem használ akkor felszúrják.Más nem érzi a genny szagát csak én,mert kérdezgettem a velem élő családtagokat,de ők nem érzik,de akkor is ijesztő hogy ilyen büdös.

2012. júl. 21. 23:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem tudom sajnos. A felszúrásig viszont ne juss el, inhalálj inkább, ha az orvos javasolja, az meggyógyítja!
2012. júl. 21. 23:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hogy érted, hogy csak gyulladáscsökkentőt kaptál? Nem írt fel rá antibiotikumot? Egyébként előfordul arcüreggyulladásnál a dolog, de mindenképpen jelezd a kezelőorvosodnak, mert jó eséllyel az alapesetben bakteriális eredetű arcüreggyulladás gombás felülfertőződését jelezheti, de gomba önmagában is okozhat arcüreggyulladást, akkorpedig az ab. hatástalan ellene. Ha ez a helyzet, akkor az antibiotikum kezelés önmagában csak rontani fog a helyzeten és a szagon. Nem tudom, hogy esetleg előtte allergiára v. más miatt (pl. orrpolip megelőzése) nem használtál-e tartósan szteroidos orrsprayt, esetleg nem vagy cukorbeteg, mert jellemzően ezek talaján alakul ki az arcüregben spontán gomba - minden más verzió talán kevésbé valószínű (pl. ha immunszuppresszált vagy, vagy esetleg férfi, aki orrszőrt nyír, stb.). - Egy gyógyszerész
2012. júl. 22. 11:00
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nem vagyok cukor beteg és semmilyen más betegségem sincs.Nő vagyok.Levofloxacin t kaptam rá.Eddig.Azt mondták ha ez se hat akkor fel szúrják az arcomat.

2012. júl. 22. 12:38
 4/9 A kérdező kommentje:
Már szóltam az orvosnak,hogy ami ürül az orromból annak kellemetlen szaga van.
2012. júl. 22. 12:39
 5/9 anonim ***** válasza:
A levofloxacin ugyan antibiotikum, úgyhogy valamelyest megnyugodtam, de a szag érzését akkor is furcsának tartom, mert a gyulladás általában pont hogy rontja a szaglást, ergo nagyon erőteljesen bűzös szag lehet, amit már Te is megérzel így betegen. A gennynek egyébként önmagában is van egy enyhébb, de jellegzetesen kellemetlen szaga - reméljük, hogy az esetedben csak erről van szó és akkor ez a fertőzés elmúlásdával megszűnik.
2012. júl. 22. 13:32
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát a doki szerint csak a jellegzetes szagot érzem,és tényleg eddig akik velem élnek semmit nem éreztek a szagából.Remélem én is hogy ez a gyógyszer jó lesz,és nem kell műteni az arcom.
2012. júl. 22. 14:11
 7/9 A kérdező kommentje:
Meg azért is érzem ám a szagot ennyire,mert csak a bal oldalam van begyulladva,a jobb oldal teljesen egészséges,szóval azzal jól érzem a szagokat.
2012. júl. 22. 16:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Már jól vagy? xD
2012. aug. 24. 16:41
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kérdést,már teljesen jól vagyok,tünet mentes vagyok. :)
2012. szept. 10. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!