Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Helicobacter pylori: Fromilid,...

Helicobacter pylori: Fromilid, Amoxicilin kezelés mellékhatásairól tudna mesélni valaki?

Figyelt kérdés

Amióta szedem megjelentek rajtam valami bőrkiütések. Először azt hittem szúnyog csípés, aztán meg már annyira viszketek, hogy valami bolhát szedtem össze valahonnan (pedig nem járok olyan környezetben).

Valakivel fordult elő ilyen?

2012. júl. 21. 19:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Amoxicilin leggyakoribb mellékhatása az allergiás reakció, amely a bőrön keletkezik.
2012. júl. 23. 14:46
 2/2 anonim ***** válasza:

Kedves Kerdezo!

Mik voltak a tuneteid? Nekem is ezt allapitottak meg vertesztbol. Megkaptam az antibiotikumos kezelest de nem erzek semmi javulast. Ha egy honap mulva is ez fennall akkor kuldenek kilegzeses tesztre. Ha az pozitiv utana endoszkopos vizsgalat.

A tuneteim ezek voltak vannak: Szuro (ego de nem gorcsos) fajdalom a szegycsont illetve bordaiv alatt de kozepre fokuszal. Faradekonysag, gyengeseg levertseg. Meg fogytam 4 kilot az elmult honapokban.

Koszonom ha valaszolnal. Es elmultak a tuneteid?

2013. febr. 25. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!