Volt/van valakinek ilyen betegsége? /Pajzsmirigy/
Figyelt kérdés
Fáradékonysággal,aluszékonysággal elmentem a dokihoz még januárban.Azóta 4x vettek vért, és kiderült, hogy a pajzsmirigyemmel gond van..Ezután szedtem immunrendszer erősítőt,c vitamint, meg elkezdtem egy Letrox nevű gyógyszert szedni.Ma közölte a doki, a 4. vérvétel után, hogy valószínűleg életem végéig szednem kell ezt a gyógyszert, mert csak így normális a hormonszint. Most napi felet szedek, reggel, éhgyomorra, és utána fél óráig nem ehetek ami néha elég nagy probléma..Azt mondta, hogy majd lehet, hogy növelni kell az adagot 1 egész gyógyszerre. Novemberben megyek vissza. Az nem lehet, hogy ha mondjuk fél év után abbahagynám a gyógyszert akkor már nem lenne baj a hormonszinttel és végül nem kéne szednem? Más is szedi ezt a gyógyszert, vagy van valakinek hasonló problémája?2012. júl. 17. 18:20
11/17 anonim válasza:
Kell pár hónap míg teljesen rendbe jön a gyógyszertől és akkor állitólag megindulhat a fogyás is. Nekem ilyen gondom sose volt, úgyhogy ezért is írom, hogy nem mindenkinek vannak ugyanazok a tünetek.
12/17 A kérdező kommentje:
Tényleg utána megindul? Hát annak tudnék örülni. Köszönöm amúgy a válaszokat! És neked sok hajad kihullott? :/ és mit tettél utána? :(
2012. júl. 17. 19:07
13/17 anonim válasza:
majdnem a fele kihullott már és még mindig hullik :( Orvos fogamzásgátlót adott és valóban segített viszont attól meg majdnem trombózist kaptam abba kellett hagynom, úgyhogy marad hajhullás, semmi ötletem nincs. Vitaminokat szedem, veszem a drága samponokat + ápolókat... csak megáll egyszer :)
14/17 A kérdező kommentje:
Uhh szegény :( Akkor neked nagyon nehéz lehet :/ póthajra nem gondoltál még? Az is jobb mint a semmi :/
2012. júl. 17. 19:15
15/17 anonim válasza:
Beszoktam csavarni attól többnek látszik :) de amúgy igen, nagyon sokat keresgéltem már neten és ha még hullik, akkor biztosan lesz póthajam, mert attól jobban érezném magam. Te pedig ne aggódj, szedd a gyógyszert és minden rendben lesz. Szépen leolvadnak rólad kilók is csak kitartás :)
16/17 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm! Neked is kitartás,akik szeretnek, kevesebb hajjal is szeretni fognak! :)
2012. júl. 17. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!