Kontaktlencséket cserélgetni kell? (Bővebben alul)
Az a helyzet, hogy már kb. 7-8 éve szemüveges vagyok, nem súlyos, -1es szemüveget hordok. 17 éves vagyok, és azon gondolkoztam, hogy csináltatok kontaktlencsét. Az érdekelne, hogy- hogy is működik, vagyis, hogy naponta kell cserélni, tehát minden napra kell vennem 1 darabot, vagy úgy működik, mint a szemüveg, hogy van egy pár és az kitart évekig?
Ezen kívül nehéz megszokni?
Előre is köszi!
Van napi, ez alkalmi használatra.
2hetes, havi folyamatos használatra.
Mindnél ugyanaz van, reggel berakod, este kiveszed.
Nem nehéz megszokni, én parás voltam nagyon, mert már attól is borzongtam ha más a szeméhez közelít, nem hogy én nyúljak a szemembe, ehhez képes ugyanúgy mint a legtöbben 1-2 hét alatt megszoktam a dolgot és semmi gond nem volt. Az első pár naphoz kell nagy türelem, mikor az ember 1 óráig próbálja berakni meg kivenni... de ez sem mindenkinél megy ennyire nehezen. Lehet te pont ügyes leszel és nem lesz ennyi gondod sem.:D
Ami a lényeg, hogy milliószor jobb mint a szemüveg, minden téren. Jobb látás, észre sem veszed, a tisztítás sem tart olyan sokáig mint a szemüvegnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!