Valami jó módszer pikkelysömör ellen? Valami házi praktika, vagy valami krém?
Házi módszer nincs!
Ha az eddigiek nem használtak, próbálj ki mást. A férjemnek csak a diprosalic oldat használ, bár neki a fején és mellkasán vannak foltok.
Mondjuk, ha a tenyereden van csak, akkor sanszos, hogy nem is pikkelysömör, hanem ekcéma. Elég sok pszorist ismerek, egyiknek sincs a tenyerén, max a körmein.
Ezt találtam most. Ha bármelyik része illik rás, akkor alkalmazd.
"A betegség genetikus jellegű, a psoriasisra hajlamosító génnek eddig 7 fajtáját azonosították. Az örökletes betegség megjelenéséhez egy kiváltó faktor is szükséges. Ez a faktor lehet külső vagy belső: vagyis lehet dohányzás és/vagy elhízás, és lehet stressz is; ha ezek együttes értéke elér egy bizonyos küszöböt, akkor jelenik meg a pikkelyes bőrelváltozás."
Nos, illik rád valamelyik?
köszi a válaszokat.
igen a cigi és a súlyfelesleg is bejátszik. az orvosról orvosra járkálással nem értek egyet, mert mind gyökér.:D kivétel ha x összeget leteszel, akkor talán foglalkoznak velem.
egyébként akkor rosszul fogalmaztam. van olyan krém ami eltűnteti szinte teljesen, de kb 1hétre, aztán vissza jön. na most ez a krém kb 5000ft, ezért gondoltam megkérdezlek Titeket, hátha van valami olcsóbb megoldás.
az tuti hogy pikkelysömör, az orvos mondta.(ami ugye nem garancia, de énis ismerem valamennyire a betegséget, és tudom, hogy ez az!!!)
ok. majd megmondom a nemdohányzó férjemnek, hogy hagyja el a cigit, és meggyógyul :DDD ja, és nem is túlsúlyos.
mondjuk aki a környezetemben pszoris, egyik sem túlsúlyos.
úgy gondolom hogy legfőbb oka a stressz. minden betegség lelki eredetű!!!
nálunk(mer amúgy nem rólam van szó, hanem a páromról, én csak pötyögtem helyette :))is ez a szitu valószínű, h nagyon stresszes a melója és ez okozza neki.. most megvettük ismét a krémet ami használ, és várjuk a csodát. csak elég rossz, hogy a tenyerén van neki :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!