Menstruációm 5 napja késik, terhességi tüneteim vannak,4 tesztet csináltam- mind negatív lett. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
2,5 hónapja letettem a fogamzásgátlót, mert felborult a menstruációm. Ezt követően 28 napra pontosan meg is jött. Sajnos azóta nem történt semmi... Nagyon szeretnénk kisbabát, azonban a tesztek negatívak. Lelkileg és fizikálisan is kivagyok, a szervezetem majd felrobban.2012. júl. 15. 21:52
1/4 anonim válasza:
A fogamzásgátló abbahagyása után három hónapot szoktak javasolni az orvosok, amíg kitisztult a szervezet, aztán lehet babát tervezni.
Neked is idő kell, hogy helyre álljon a rend, főleg ha már fel is borult elég rendesen.
Egyébként pedig tessék türelmesnek lenni, két és fél hónap még nem idő.
Mindkét gyerekem három hónappal a tabletta abbahagyása után fogant, szóval csak biztatni tudlak!
De előbb várd meg, hogy rendesen beálljon a ciklusod. Valószínűleg most veszik át a saját hormonjaid az uralmat a mesterségesek felett, ezért vagy feszült is.
Türelem!
A koraterhesség és a PMS tünetei pedig nagyon hasonlóak.
2/4 anonim válasza:
Bevallom, én kb. 10 nap késés után szinte biztosan tudtam, hogy terhes vagyok, ami be is igazolódott. Ha nagyon megvisel lelkileg a bizonytalanság, szerintem vigyél vizeletet laborba és talán ott nem tévednek.(?)
3/4 anonim válasza:
5 nap még nem olyan nagy idő,de az is lehet,hogy olyan fiatal a terhességed,hogy még a teszt sem mutatja ki.Lazíts egy kicsit,foglald el magad valamivel!.A stressz csak még jobban megnehezíti a helyzetedet.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, tudom hogy türelmesnek kell lennem.Csak nehéz, hisz nagyon vágyom egy picire, és azt érzem hogy már bennem van. Talán a hormonok játéka ez...?!
2012. júl. 15. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!