Darázscsípés. Mit csináljak? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Tegnap délután kiránduláskor belementem egy kisebb bozótosba, és egyenesen beleléptem egy darázsfészekbe. 2-3 nagyobb csípésem van, és még 2 kisebb. Akkor nem tudtunk vele mit csinálni (nem volt kalciumtabletta, ecet stb.) csak vizes borogatást. Ma reggelre viszont kettő bedagadt, vagy 3 órán ecetes borogatással kezeltem, de nem nagyon hatott. Vettem be kalciumtablettát is. Mit csináljak még vele hogy elmúljon? Ma délután táborba megyek és félek hogy gond lesz. (Nem vagyok allergiás)2012. júl. 15. 13:15
1/3 Takács Jánosné válasza:
Fontos ha meg csíp a darázs vagy méhecske rágj össze pár száll füvet és jól dörzsőldbe vele ez mindig használ.üdv
2/3 anonim válasza:
nálunk régi szokás ,darázscsípés ellen: egy kés élét rá kell nyomni óvatosan a csípés helyére és nem fog megdagadni(sajnos nemtudom a fizikai magyarázatát, de beválik):d
ui: vigyázat a késsel!!!!csak rá kell nyomni, nem megvágni!!
3/3 anonim válasza:
a hagyma is hatásos darázscsipés ellen:d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!