Lehet bajom ha nyers keltésztát ettem?
Figyelt kérdés
Csináltam pizzát, de nem teljesen sült meg és ettem két szeletet és akkor láttam hogy kicsit még nyers volt.
Kicsit furán érzem magam..bár már jobban mint az előbb..
2012. júl. 14. 13:48
2/8 A kérdező kommentje:
tényleg? kérlek ne mondj olyat ami nem igaz mert egy kicsit hipochonder vagyok és nagyon félek !!!!!
2012. júl. 14. 13:56
3/8 anonim válasza:
Semmi komoly bajod nem lesz tőle.Ami hasfájást okozhat a tésztában,az az élesztő.Igyál valami savanyúságot,citromlevet,vagy uborkalevet,az segíti az emésztésedet.
4/8 anonim válasza:
Nyyers tojástól ami álltalában van a tésztában igenis férges lehet az ember!
5/8 A kérdező kommentje:
és nem fog megkelni a hasamban az élesztő?
amúgy nem teljesen nyers volt mert ugye azért kicsit sütöttem.
2012. júl. 14. 14:04
6/8 A kérdező kommentje:
de ebbe nem kell tojás
csak élesztő, liszt, fűszerek.
2012. júl. 14. 14:05
7/8 anonim válasza:
Szerintem semmi bajod nem lesz. Én az összes fajta nyers tésztát nagyon szeretem, és simán eszem őket. Semmi bajom nem volt még tőlük.
8/8 anonim válasza:
amit az első írt az igaz csak marhaságot írt magától a lisztől lehetsz férges vagy a nyers disznóvértől disznóhústól a tojástól ne mhiszem bár a nyavaja tudja végülis a tyukok is kapirgálják a fldet a férgeknek meg a földben van az apro tojásuk és az ha bekerül a szervezetbe megnő és elszaporodik de szeirntem ha a tyuk férges csak nem adják el a tojást bár ezt nem lehet tudni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!