Neo-ferro-forgamma! Mi a véleményetek róla? Segített?
Már negyven éve küzdök a gyomorsavval! Nekem az a tapasztalatom, hogy az élelmiszer boltokban kapható szódapor (szódabikarbóna) a leghatásosabb, és legolcsóbb!
A gyomornedv ellenálló tabletták sem szüntetik meg azt az okot amitől a sav túltengésben van! Akár az idegrendszerre hatva, akár a savat közömbösítve, de hosszú távon mindenképpen erősödik a gyomorsavtermelés!
Inkább az előidéző okot kell megkeresni, és azon változtatni a lehetőségek szerint.
Neo-Ferro-Folgamma gyomornedv-ellenálló tabletta - HáziPatika.com
Tiszteletem az orvosnak!
Magam is szedtem és nekem annyira bevált, hogy azóta egyszer már el is tudtam menni véradásra - korábban mindig az alacsony hemoglobing érték miatt kiszűrtek. Ár/érték arányban az egyik legjobb készítmény, még talán a Maltofer Fol az, amit hasonlóan jónak tartok. Személyes tapasztalat: érdemes fél-egy évvel a kúra után teljes vérképet csináltatni, nekem legalábbis a kúra után ennyivel lehetett emelkedést látni (2.1 mikromol/literről 12.6 mikromol/literre nőtt a szérum vasam).
A titka annyi, hogy rendszeresen és tényleg min. 3 hónapig (v. ha az orvos úgy ítéli meg, akkor akár tovább) kell szedni. Az étkezésre még nem árt figyelni mellette, mert mint minden vaskészítmény, ez is előszeretettel okoz székrekedést. Megfelelő, rostdús táplálkozással és folyadékbevitellel ez könnyen orvosolható. - Egy gyógyszerész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!