Melyik fájdalom a legfájdalmasabb?
Ha elveszíted azt akit szeretsz.
Nem tudom így gondoltad-e de ez is válasz pontosítsd hogy milyen fájdalomra is gondoltál!!
Amúgy mindenkinek más a fájdalomküszöbe tehát nem lehet pontosan megmondani. Talán ha lassan halsz meg az úgy fájdalmasabb.
a lelki fájdalom, a félelem. mikor a nem tudod, hogy a legjobb barátod él-e vagy hal. mikor tudod, hogy megpróbálta megölni magát, és lehet, hogy amit te tettél azért, hogy megmentsd, nem elég... a várakozás fáj a legjobban. mikor arra vársz, hogy kiderüljön, túléli-e... és mikor kiderül, hogy túlélte, olyan boldogságot érzel, hogy egyszerűen már fáj... amikor tudatosul benned, hogy egy hajszál választott el attól, hogy elveszítsd... és zokogni kezdesz...
nekem ez fájt eddig a legjobban...
Az okozta nekem eddig a legnagyobb fajdalmat amikor csak utolag tudtam meg hogy beteg a barátom .Nem akarta elmondani mert, ki tudja miért pedig nem hagytam volna ott, szerettem és most is szeretem.De ha akkor engedte volna hogy mellette legyek, sokkal könnyebb lett volna elengedni.Tehát az emberek nem akarnak elmondani neked valamit mert azt hiszik hisztizni fogsz, mikozben inkabb azért hisztiznél hogz nem mondták el azt a valamit.Tudod,ha megtudod,hogy a barátod néhány hónap múlva már nem fog élni, hát nem töltenél vele sok idöt és nem mutatnád ki az eddig elfojtott érzéseidet is?
Szerintem igen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!