Mellkasi fájdalom, főleg mély levegő vételre. Se láz, semmi. Mellhártyagyulladás?
Második voltam, nekem két napi sokórás görnyedten ülés után kezdett el fájni... hogy kívülről mennyire volt görnyedt, azt nem tudom, de előre húzva tartottam a vállam, és gondoltam biztos nem jutott elég levegő a tüdőmbe. Utána három napig biztos, hogy fájt, furcsa szorító érzés volt a mellkasomban, aztán elmúlt. Ha már javul, akkor lehet, hogy neked is csak ettől volt.
Valami plusz párnát azért érdemes lenne a hátad mögé rakni, vagy kicserélni a széket, mert hosszú távon így nagyon kényelmetlen lesz dolgozni.
Értem, köszi! Én hétfőtől ültem ott, és csütörtökön munkaidő közepén kezdte.4 napig semmi, aztán egyszer csak. Pénteken már vigyáztam a tartásomra, mivel éreztem, hogy görnyedten fáj. Csak ezen a héten kellett ott ülnöm, többet már nem :) Amúgy levehettem volna a derékpárnát, csak nem gondoltam, hogy ez okozza, meg néha jó volt hátradőlni, nem akartam levvenni, aztán újra fel.
Köszi mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!