Az mitől van hogy néha nekimegyek az ajtónak vagy az ajtófélfának?
nagyon fura érzés megyek ki a szobából vagy be és olyan mintha hirtelen ott teremne az ajtó én meg nekimegyek.
de tényleg fura nem tudom jobban elmagyarázni....ha valaki már átélte az tudja miről beszélek..
Nekem volt egy közlekedési balesetem, ahol megsérült a fejem. Azóta én is néha nekimegyek ajtónak, falnak (persze nem szemből, hanem ahogy mellette megyek nekisúrlódom), beverem karom-lábam mindenhova. Mindezt úgy, hogy nem érzek szédülést, hanem -ahogy te is írtad- elémjön a fal/ajtó.
Nekem koordinációs zavar okozza ezt.
szia!
Igen, mozgáskoordinációs zavar. Nekem van születésem óta. Gyakran beverem valamimet, és gyerekkorom óta nem tudom elkapni a labdát (csak nagyon ritkán, de ahhoz kicsit kell dobni). De nem zavar különösebben.
plusz 2 éve volt egy balesetem, és azóta hibásan gépelek, azelőtt nagyon tudtam, a saját szakdolgozatomat, és az anyáét is én gépeltem. Sajnos azóta sokat kell javítanom, és nem javul :(....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!