Az egyik anyajegyem változtatja a színét. Valamikor rózsaszín, világosbarna, sötétbarna. Én bőrrákra gondoltam, de mivel ilyen fiatal vagyok, nem valószínű. Ez normális? 14/F
Figyelt kérdés
2012. júl. 11. 12:22
11/16 anonim válasza:
Én úgy tudom bőrrák nincs korhoz kötve :$
12/16 anonim válasza:
Lehet hogy bőrrák, mert a rák akár évekig is megbujhat és utána kezd áttétesedni!
Szóval a helyedben elmennék orvoshoz!
13/16 A kérdező kommentje:
Szóval lehet, hogy most van kialakulóban a bőrrák, még most van kezelhető/gyógyítható állapotban. Köszönöm a tanácsokat, és igyekszek minél hamarabb orvoshoz menni.
2012. júl. 11. 14:29
14/16 anonim válasza:
Nem mondhatjuk azt, hogy biztos hogy rák!!!
De lehet hogy rák!!!
15/16 A kérdező kommentje:
Voltam bőrgyógyásznál, megvizsgálta és azt mondta, hogy semmi baj nincs vele, valami ér van ott, amitől kicsit "megbolondult" az anyajegy!
2013. aug. 18. 12:30
16/16 anonim válasza:
Az anyajegy nagyon kényes dolog! Eltávolítani bár lehet, de az orvosok nem szívesen csinálják, nagyon kényes.
Ha valamivel felsértenéd véletlenül, akkor újra a doki! Másrészt inkább nézesd meg újra és újra 1-2 évenként!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!