Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan zajlik az epidurális...

Hogyan zajlik az epidurális érzéstelenítés?

Figyelt kérdés

Lesz egy kisebb műtétem a lábamon a jövő héten, és így fognak érzésteleníteni.

Mennyire fáj?

Kapok előtte beöntést?

Ha lefelé ideiglenesen "lebénulok", akkor a vizeletet és székletet sem tudom tartani?

Mennyi ideig hat, és meddig kell utána feküdnöm?

Köszönöm előre is a válasz(oka)t!

2012. júl. 10. 19:09
 1/1 anonim ***** válasza:

Én szülésnél kaptam spinális érzéstelenítőt (ott mell alatt nem éreztem semmit), nem kaptam beöntést, csak hashajtót, meg katétert. Azt hiszem 12 órát kellett feküdni utána. Fájdalmat nem éreztem. Úgy adják be, hogy összegörnyedten le kell ülni, lábakat felhúzni és azt a bizonyos pontot kitapogatja az orvos, ahová kell adni a szurit, nem fáj.

Mellékhatása az, hogy remegsz közben, mint egy kocsonya, nekem vicces volt, ráadásul, mikor ide oda raktak egyik ágyról a másikra, érdekes volt látni a lábam, hogy megemelik és nem érzem, hogy az enyém :) meg is kérdeztem, hogy az az én lábam?

Szóval ne idegeskedj, nekem vicces volt...:)

2012. júl. 12. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!