Milyen módszerek lehetnek az eltüntetésére?
nem értem, miért nem tud segíteni az orovs... azóta változott valamit a helyzet?
Mindenképp próbáld meg a lehető legtisztábban "tartani" és fertőtlenítsd, ahányszor csak tudod. Nekem is volt ilyen a lábamon, most így utánaolvasva jöttem rá... :O egyik lábamon elég dúrva lett, elgennyesedett, és a hús is látszott, bár nem fájt... egy 5 forintosnyi volt... nem mentem vele orsovsohz (sajnos), de elmúlt magától, gondolom, a napontai fürdés "gyógyította meg". A másik lábamon nemrég jött ki hasonló, viszketett és szintén egy 5 forintosnyi volt az átmérője. El volt változva ott a bőröm, érdes volt és kicsit kezdett kisebesedni. Nagyon arra se figyeltem, csak viszketett, akkor és olyankor feltünt a furcsa tapintása. Végülis ez is elmúlt szerencsére. Bár ezzel se foglalkoztam többet, csak az esti fürdésnél mostam le...
Kívánok mielőbbi gyógyulást, bár nekem ez eltartott egy idejig sajnos! :( Írd majd le kérlek, hogy most mi a helyzet vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!