Orvostanhallgatóként ha szeretnék tanulni, akkor a nyári szünetben bejárhatnék kórházba praktikázni? Eseteket megfigyelni, tapasztalatot szerezni mennék.
Figyelt kérdés
2012. júl. 10. 11:37
1/7 anonim válasza:
Szerintem úgy tanulsz a legtöbbet, ha önkéntes ápolóként, tehát fizetés nélkül odaállsz a betegágy mellé. Akkor aztán testközelből megtanulhatsz olyan dolgokat is, amiket orvosként sohasem fogsz, mert akkor már nem engedheted meg magadnak, hogy 3 percnél tovább foglalkozz a betegekkel. Tapasztalt ápolószemélyzet mellett is nagyon sok mindent meg lehet tanulni, és néha türelmesebben magyaráznak, mint az orvosok.
2/7 anonim válasza:
Igen, segédápolóként vállalhatsz nyári munkát, mely során nagyon sokat lehet tanulni - ha intenzív osztályra mégy. Sok orvos kollégám van, akik ezt csinálták és csak a hasznukra vált. Az egyetem alatt minden nyáron jöttek az ITO-ra segédápolni.
3/7 A kérdező kommentje:
fizetés nem érdekel:)tanulni akarok
2012. júl. 10. 12:56
4/7 anonim válasza:
Igen, ezért jelentkezz intenzív osztályra segédápolónak önszorgalomból. Rengeteget fogsz tanulni, azt garantálom! Csak a hasznodra válik. Hozzánk is szoktak jönni orvostanhallgatók. Szívesen magyarázunk nekik és ők szívesen kérdeznek.
5/7 anonim válasza:
Persze, de fizetésre ne számíts.
Elsős nyári gyak után én még vagy 3 hetet ottmaradtam a kórházban, mert tökre tetszett.
6/7 A kérdező kommentje:
és magánrendelőbe?
2012. júl. 11. 11:46
7/7 anonim válasza:
Magánrendelőbe? Nem tudom van-e mód oda bekerülni. Meg ott nem is tanulhatsz annyit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!