Ma kaptam egy levelet:hogy tájékoztatjuk hogy vérmintájából elvégzett laboratóriumi vizsgálatok során eredményeiben olyan eltérést találtunk amely veszélyezteti az ön egészségügyi állapotát!?
Szerintem nem néznek süllyedést meg hasonlókat. Mégis minek? Ha vkinek olyan vért adnak be, amibe kicsit kevés a vas, vagy magas a süllyedés, semmi baja nem lesz tőle.
Majd írd meg, hogy mi volt az!
Milyen vérmintáról van szó?
A lewgcélszerübb, ha a háziorvoshoz fordulsz, ö el tudja kérni az eredményt és meg tudja mondani, hogy mi nem stimmel.
Szerintem egész biztosan megnézik a süllyedést és a fehérvérsejtszámot is, mert mindkettő emelkedése gyulladást jelent, és merem remélni, hogy beteg embertől nem vesznek le vért véradás céljából.
Szerintem ugyanezt a szöveget kapja az is, akinél AIDS-et találnak, és az is, akinél gyulladást, nem kell mindig a legrosszabbra gondolni. Én sem adhatok vért, mert 20 évvel ezelőtt átestem a hepatitis-A-n és ez ezek szerint ez egész életemben hatással lesz a vérem összetételére
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!