Mit lehet tenni gyakori orrvérzésnél?
Figyelt kérdés
3-4 csepp után már el is áll, de kb. 2 naponta vérzik, mindig ugyanabból az orrlyukból.2009. júl. 11. 13:26
1/2 anonim válasza:
Lehet, hogy allergia miatt van?! Nekem nyáron amiatt szokott vérezni, csak nálam van, hogy 20-30 percig is tart. Amúgy orvos el tudja sütni az eret, mást nem tudok mondani, nekem is csak ilyeneket tanácsoltak.
Ill. lehet, hogy vérnyomás probléma is fennáll. Bár akkor szerintem szintén nem pár cseppről lenne szó.
2/2 anonim válasza:
Lehet, hogy csak a meleg miatt van.Amúgy lehet szedni rá Rutascorbint, vagy valami vazelin vagy bórvazelin vagy milyen kenőcsöt lehet belekenni, az direkt erre van kitalálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!