Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nem tudok elaludni, mit...

Nem tudok elaludni, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Ez az egész tavaly kezdődőtt.Egyik este nem tudtam elaludni , nem tudo miért. Következő nap pedig már félelemmel feküdtem le hogy mi lesz ha meginnt nem tudok majd aludni... És hónapokon keresztül ez ment h hajnali 3kor aludtam el és kb 5 órát stresszeltem és sírtam hogy miért nem alszom már el. Szörnyű érzés volt főleg hogy már olyan is megfordult a fejembe hogy ki megyek a konyhába és beveszek 1 marék altatót vagy bármilyen gyógyszert. Aztán nem tudom hogy hogyan de elmúlt mert valahogy nem érdekelt. És most meginnt ugyan ez elkezdődött. És az a legroszabb hogy tudom hogy aludnom kéne mert ha nem alszok fáradt leszek és nem lesz erőm semmihez :S Azt is tudom hogy bebeszélem magamnak és ezért nem tudok aludni. De mit csináljak??? Hiába mondom hogy jó most alszok és nem agyalok hülyeségeken de aztán 10 prc múlva meginnt rámtör és sírok csapkodok... Nagyon rossz érzés legszivesebben leütném magam. Kérlek segítsetek mit csináljak??? És annyira félek mert megyek táborba is és ott mi lesz? Azon csak mégjobban felhúzom magam ha látom hogy a többiek békésen alszanak én pedig nem :\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'( Nagyon kérlek segítsetek !!
2009. júl. 11. 12:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Behalucinálod magadnak az egészet, feküdj le aludni és ne gondolj semmire. Ha szugerálod is magadnak hogy te most nem fogsz elaludni akkor ne csodálkozz hogy nem is fogsz.
2009. júl. 11. 12:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Azért nem tudsz aludni mert nem vagy fáradt.

Fáraszd ki magad valamivel sport, munka, stb.

Táborban gondolom úgyis túrázni fogtok, elfáradsz és majd tudsz aludni.

2009. júl. 11. 12:23
 3/5 A kérdező kommentje:
Rengeteget mozgok... És ahogy már írtam hiába próbálok megnyugodni 10 perc és vége. És hogy nem vagyok fáradt? Dehogynem...
2009. júl. 11. 12:30
 4/5 anonim válasza:

Teljesen ugyanez van nálam is.... Egyszer egy este nem tudtam elaludni, és másnap félelemmel feküdtem le, hogy mi lesz ha megint nem... És azóta is ez van. Mostmár jó pár hónapja, és néha úgy érzem, hogy nemm bírom tovább... Egész nap az este jár a fejemben, lassan bárhol és bármikor rámtör a sírógörcs... Próbáltam gyógynövényteát, gyógynövényes nyugtatót, de nem sokat segített. Sanos az agyam dolgozik ellenük... Néha, veszek be Xanaxot, amikor már nagyon kivagyok, de van h az se segít. És ami nálam bizonyítja azt, hogy a saját hülyeségem, az az, hogy hétvégén oylan nyugodtan alszok, hogy els e lehet mondani. Olyankor nem érdekel, hogy mikor alszok el, mert reggel addig alszok, ameddig akarok, nem érdekel, hogy ugatnak a kutyák, nem érdekel semmi. És persze rögtön el is alszok. Engem egyedül a hétvége tart életben. Akkro kialudhatom végre magam.

Sajnálom, hogy más is szenved ettől! Ahogy írtad: szörnyű! :(

2010. febr. 16. 20:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Sziasztok, mivan veletek azóta? Én most is így vagyok, lassan egy éve.
2022. máj. 29. 02:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!