Nem tudok elaludni, mit csináljak?
Azért nem tudsz aludni mert nem vagy fáradt.
Fáraszd ki magad valamivel sport, munka, stb.
Táborban gondolom úgyis túrázni fogtok, elfáradsz és majd tudsz aludni.
Teljesen ugyanez van nálam is.... Egyszer egy este nem tudtam elaludni, és másnap félelemmel feküdtem le, hogy mi lesz ha megint nem... És azóta is ez van. Mostmár jó pár hónapja, és néha úgy érzem, hogy nemm bírom tovább... Egész nap az este jár a fejemben, lassan bárhol és bármikor rámtör a sírógörcs... Próbáltam gyógynövényteát, gyógynövényes nyugtatót, de nem sokat segített. Sanos az agyam dolgozik ellenük... Néha, veszek be Xanaxot, amikor már nagyon kivagyok, de van h az se segít. És ami nálam bizonyítja azt, hogy a saját hülyeségem, az az, hogy hétvégén oylan nyugodtan alszok, hogy els e lehet mondani. Olyankor nem érdekel, hogy mikor alszok el, mert reggel addig alszok, ameddig akarok, nem érdekel, hogy ugatnak a kutyák, nem érdekel semmi. És persze rögtön el is alszok. Engem egyedül a hétvége tart életben. Akkro kialudhatom végre magam.
Sajnálom, hogy más is szenved ettől! Ahogy írtad: szörnyű! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!