Lehetek emiatt ennyire álmos v az elméletem hülyeség? XD
Na szóval, már több mint 5 éve csak energiaitalokat iszok, naponta 1-2 litert, minőségi energiaitalokat mint pl 600 ml-es bomba, zöld monster, mostanában almás hell, meg néha akciók esetén mást is... Rengeteg pénzemet elittam, de ez most mindegy, mert mostanra elfogyott... Régóta azt hittem h függő vagyok, és h nem tudok leszokni, viszont már 3 napja nem ittam energiaitalt:D:D
De ez alatt a 3 nap alatt szokatlanul álmos voltam egész nap... Az elméletem a következő: mivel évek óta csak energiaitalt iszok, a szervezetem ehhez szokott és úgy állította be a működését h így legyen normális... De most h nem kapott energiaitalt ( koffeint) így teljesen lelassult a hirtelen megvonástól és ezért vagyok annyira álmos.. Azt hiszem újra hozzá kell szoknom a nem energiaital iváshoz és a szervezetemnek is ezt kell megszoknia. Mit gondoltok?
Ha nem változtatsz sürgősen, jönnek a szövődmények és béke poraidra. Nagyon elcseszted ezt a divatot, hogy energiaitalt energiaitallal.
Néhány hét alatt állj le, és közben nagydózisú multivitamint szedj (azt meg építsd fel, ne mindjárt nagy dózissal indíts), ezt javaslom így távolról. A leggazdaságosabbnak és egyben elég jó minőségűnek a Multi Liquid Alap-ot találtam (neked talán a Plusszos kellene már), de vannak még alternatívák (csak ne a gyógyszertárban keresd, mert ott kiszúrják a szemed vagyonokért).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!