Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehetek emiatt ennyire álmos...

Lehetek emiatt ennyire álmos v az elméletem hülyeség? XD

Figyelt kérdés

Na szóval, már több mint 5 éve csak energiaitalokat iszok, naponta 1-2 litert, minőségi energiaitalokat mint pl 600 ml-es bomba, zöld monster, mostanában almás hell, meg néha akciók esetén mást is... Rengeteg pénzemet elittam, de ez most mindegy, mert mostanra elfogyott... Régóta azt hittem h függő vagyok, és h nem tudok leszokni, viszont már 3 napja nem ittam energiaitalt:D:D

De ez alatt a 3 nap alatt szokatlanul álmos voltam egész nap... Az elméletem a következő: mivel évek óta csak energiaitalt iszok, a szervezetem ehhez szokott és úgy állította be a működését h így legyen normális... De most h nem kapott energiaitalt ( koffeint) így teljesen lelassult a hirtelen megvonástól és ezért vagyok annyira álmos.. Azt hiszem újra hozzá kell szoknom a nem energiaital iváshoz és a szervezetemnek is ezt kell megszoknia. Mit gondoltok?

2012. júl. 7. 00:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne csodálkozz ha a korházban kötsz ki.
2012. júl. 7. 00:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Sztem azonnal hagyd abba mert a sziveddel lesz baj!!!,,,próbáld meg "áthidalni"a hiányát napi 2-3 kávéval az nem annyira "gyilkos szer"!!!,,,így van esélyed,hogy a szervezeted megpróbál "visszaálni"...
2012. júl. 7. 00:39
 3/8 anonim válasza:
az én barátnőm fél évig ivott naponta 1-et és kórházba vitték vesebajjal..ha nem akarsz így járni hagyd abba
2012. júl. 8. 15:29
 4/8 A kérdező kommentje:
Oké, megpróbálom lecsökkenteni az adagot, majd leállni vele.. De am biztos h problémát fog okozni? Milyen jellegű gond lehet belőle? Fájni fog tőle a vesém? V mit érezhetek tőle? V nem fogok érezni semmit ha gondot okoz, egyszerűen csak meglesz a gond?
2012. júl. 8. 17:35
 5/8 anonim válasza:
utolsó vagyok. szúros fájdalmat és gyengeséget érzel majd.
2012. júl. 8. 20:50
 6/8 A kérdező kommentje:
az nem lehet h csak szimplán gyengeséget? mert mostanában elég álmos és gyenge vok
2012. júl. 8. 21:46
 7/8 anonim válasza:
de, az is lehet
2012. júl. 9. 17:49
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha nem változtatsz sürgősen, jönnek a szövődmények és béke poraidra. Nagyon elcseszted ezt a divatot, hogy energiaitalt energiaitallal.

Néhány hét alatt állj le, és közben nagydózisú multivitamint szedj (azt meg építsd fel, ne mindjárt nagy dózissal indíts), ezt javaslom így távolról. A leggazdaságosabbnak és egyben elég jó minőségűnek a Multi Liquid Alap-ot találtam (neked talán a Plusszos kellene már), de vannak még alternatívák (csak ne a gyógyszertárban keresd, mert ott kiszúrják a szemed vagyonokért).

2012. júl. 17. 04:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!