Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Savas vagyok? Mitől színeződhe...

Savas vagyok? Mitől színeződhet el minden amihez sokszor hozzáérek?

Figyelt kérdés

Olyan dolgokat vettem észre, hogy a számítógépen a festett billentyűkről a betűk gyorsabban kopnak le nekem mint másnak, az egér gombjáról is lekopott a festés. Az autóban az én oldalamon a könyöklőn kifehéredik a bőr és az ajtón is ahol a kezem szokott lenni. Vagy a világos kanapén vagy az autó ülés ahol ülni szoktam is sötétebb a bőr... Lehet, hogy a bőröm illetve én nagyon savas vagyok??? Nem használok krémet és testápolót, nem a miatt van.

(Tisztaságra utaló válaszokat köszönöm nem kérek! Azzal nincs problémám!)

2009. júl. 10. 16:58
 1/3 anonim ***** válasza:
47%

Elképzelhető, h a savassággal van kapcsoltban, de szakemberrel is jó lenne megbeszélni.

Remélem megoldódik, meg kiváncsivá is tettél. :)

2009. júl. 10. 17:44
 2/3 anonim ***** válasza:

áh, nanemáááár..:S

a klaviatúrádon a gombok előbb utóbb lekopnak, lehet a tied gyengébb anyagból készült, vagy egyszerűen csak ritkábban tisztítód, vagy összedzsuvázod, vagy rossz dologgal takarítod.

az autón a könyöklő is kikopik igen, a sok hazsnálattól, főleg ha nem te voltál az egyetlen tulajdonosa.

és az autó ülése...te meztelenül ülsz a kocsidba? valszeg ruhában vagy, a bőröd nemis érintkezik vele. lehet h azsem készült túl strapabíró anyagból, vagy egyezrűsen csajk bemeséled magadnak ezt a sok hülyeséget.

hidd el, ez hülyeség. ilywen nincsen h amihez hozzáérsz gyorsabban kikopik, mert savas vagy :D

sztem ezt orvosnak se mond el, mert max mosolyog magában egyett

2009. júl. 10. 19:46
 3/3 A kérdező kommentje:

Nem 1-2 nap alatt gondoltam! :)

Egyforma laptopok, egyszerre véve és kb. ugyanannyit használva. Mégis az enyém ki van kopva...

Az autónk új volt és most 1 éves. Az én oldalamon meg van fehéredve a könyöklő, a páromén nincs.

Általában sötét színű ruhákat hordok, talán az foghatja meg a világosabb dolgokat? Lehet, hogy itt a mosószer a hibás? (Tomi)

A többit viszont nem értem...

2009. júl. 10. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!