Miért van az antibiotikumokon keserű por, mikor a belsejüknek (összetörve) semmi íze?
Sokszor kellett ilyesmit szednem és bizony szégyen, nem szégyen, húsz évesen előbb fulladok meg, mint hogy egy ilyet egészben lenyeljek. Sajnos ez szó szerint így van, a torkom összeszorul az ismerős gyomorforgató ízekre (fájdalomcsillapítóknál is elő szokott jönni) és megakad a tabletta, ami így végigkarcolja a nyelőcsövem egy részét, ihatok akármennyi folyadékot utána.
A keserves kudarcok után végül porrá törtük és először lekvárban ettem, majd mikor rájöttem, hogy milyen ártalmatlan az ízlelőbimbókra nézve ezzel a módszerrel, nevetve kanalaztam be.
Aki érintett a témában, segíthetne, hogy miért nem valami humánusabb anyaggal vonják be ezeket a vackokat, mert még egy köteg sárnak is jobban örülnék olykor...
Bár senki sem a kérdésre válaszolt, intrepid, köszönöm a hasznos hozzászólást, majd kipróbálom!
A névtelen hozzászóló fussa át még egyszer a szöveget, utána képzelje el, ahogy egy nagy kupac szart próbálnak lenyomni a torkán. Miután ez a cselekvés a képzeletbeli elkövetőnek sikerült, próbálja a kedves kommentelő ott tartani a szart a gyomrában és nem visszahányni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!