Fülgyulladásra valóban nem jó a meleg só? Valami egyéb "gyógyítási módszer" van még?
begyulladt a fülem,de nem szeretnék orvoshoz menni,ott úgy is szúrás lenne.kövirózsát csepegtettem,és meleg sót is tettem rá.de a szomszéd azt mondta,hogy a meleg nem jó rá.
Köszönöm a válaszokat!
A fülgyulladás miatt nem szúr alapból az orvos. Szúrni max akkor kell, ha már a dobhártya mögé is átterjedt a gyulladás, és belül gennyesedik.
Ha időben elmész orvoshoz, akkor kiszívják a gennyet, tesznek bele egy kis vattát, másnap kiveszed, és meggyógyultál. :)
Kövirózsát soha nem csepegtetünk gyulladt fülbe, egy rakat baktérium van benne és csak elfertőzöd. A meleg só csak azért jó, mert a meleg oldja a váladékot és könnyebben kifakad, az, hogy só vagy zselé, vagy bármi, ami a meleget meg tudja tartani, az tökmind1, csak só általában minden háztartásba van. A kövirózsát felejtsd el, csak ártasz vele!
Amikor gyerek voltam, anyámat nagyon leszúrta ezért a fül-orr-gégész, ha fáj, el kell menni orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!