Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a sószappanról?

Mit gondoltok a sószappanról?

Figyelt kérdés
Pattanásos, mitesszeres, zsíros bőröm van, és azt mondták a gyógynövényesben, hogy próbáljam ki ezt a szappant (tulajdonképpen egy himalájai sóból készült szappan alakú tömb), mert segít. Van aki esetleg már használta? Mik a tapasztalatok? 15/L

2012. júl. 2. 22:18
 1/7 anonim ***** válasza:
27%
Komolyan nem hallottál róla hogy a só vízesen felmarja a bőrt?
2012. júl. 2. 22:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem, tényleg nem hallottam. De hogy érted azt hogy felmarja? Kisebesíti?
2012. júl. 2. 22:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen vagyok, de az arcesz eléggé jó megoldás. Ha jobbat akarsz menj dokihoz, és irass ki vele egy Zinerit-et (igy ejtik irni is valahogy így). Ez kb 2500 ft és 1 hóig kitart talán.

Drága mulatság ez, de hatásos.

2012. júl. 2. 23:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem marja fel a só a bőrt. Pár percig enyhén csíp, aztán, ha megszárad le lehet seperni a felesleget és gyönyörűen hidratált a bőr.

Viszont a holttengeri iszapszappan szerintem jobb a problémádra.

Nekem van mindkettő. A himalayat hidratálásra, a holttengerit méregtelenítésre használom.

2012. júl. 3. 06:55
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:) Zineritet már használtam, de nagyon kiszárította a bőrömet. Most olyat akartam kipróbálni, ami csak természetes anyagokból van összeállítva (ugye a sószappan csak sót tartalmaz),hogy ne vigyek be kémiai anyagokat a szervezetembe.
2012. júl. 3. 12:06
 6/7 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló: köszi, lehet megpróbálom akkor a holt-tengerit. :)
2012. júl. 3. 12:07
 7/7 anonim ***** válasza:

szia !

Itt nézelődj, én pl virágszirom szappant használok jó ideje , és bőrradírnak egy kávés szappant, krémnek pedig sheavajat , nekem rendbe jött a bőröm .

[link]

2012. júl. 9. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!