Most ez mitől van, lehet akár daganat is?
Unokaöcsémnek nyirokcsomó megnagyobbodás van a májkapuján.Ezt vagy 3 hónapja diagnosztizálták.
Fájt neki folyton...kapott infúziót 3napig és ennyi.Továbbra is fájt visszament kórházba de nem mondtak neki semmit az orvosok.A háziorvos írt fel neki Augmentint.Elmúlt a fájdalom..De vagy 1 hete megint fáj neki..elkezdte szedni ismét ezt a gyógyszert, napi 3 szemet mint akkor, de semmit nem hat..Mellesleg alig eszik és csak fogy lefelé.Holnap mennek ultrahangra...de én olyan ideges vagyok már miatta...valahol olvastam hogy lehet daganat is.16 éves.Hányingere van meg szédül, de főképp megállás nélkül fáj neki,hozzáérni a hasához már nem lehet...annyira fáj..az anyja meg csak húzza a dolgot hogy majd elmennek...:S az orvosok a múltkor se foglalkoztak vele nagyon.Lehet valami komolyabb baja?Vagy van esély a műtétre?Nagyon aggódok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!