A mandulám okozza a szájszagot?
Évek óta kellemetlen szagú a szám. Nincs rossz fogam naponta 2x alaposan fogat mosok a nyelvemről is le szoktam sikálni a lepedéket, majd ha találkozok a barátommal mindig bekapok 1 vagy 2 rágót is mellé.
Régebben nagyon sokszor gyulladt be a torkom és a mandulám. Tegnap felfedeztem pici darabokat a mandulámon, amit fültisztító segítségével kinyomkodtam, aminek irtó büdös szaguk volt. Tovább nyomkodtam a mandulám, de nem jött ki több mandula kő megszagoltam a fültisztító végét és nagyon büdös volt! Végig a mandulám okozta a szájszagomat! 1 éve voltam fül- orr- gégészeten ott megállapította egy professzor, hogy egészségesek a manduláim és felesleges eltávolítani őket! Mivel tudnám fertőtleníteni és elfedni ezt a "mandula szagot"?
Főzz szegfűszeg teát. (3 dl víz 4-6 db szegfűszeg, lassú tűzön kb 20 perc)
Cseppents bele borsmenta illóolajat és fogmosás után gargarizálj vele.
Szedesd ki a mandulád!
Ha büdösgenny jön nyomásra, az antibiotikummal gyógyíthatatlan.
Nekem ugyan ez volt. Tavaly elmentem egy fül-orr-gégészhez, azt mondta minden oké, szopogassak strepsilst.
Idén júniusba kihullott a hajam 3 helyen foltokba. Azonnal góckutatás. Találtunk egy nagyon jó Doktornőt. Ő alaposan megvizsgàlt és mondta, hogy évek óta tartó idült mandulagyulladásom van, csak műtéttel gyógyítható.
Augusztus 22.-én ki is vette. Még 4 hónap, amíg kiürül a szervezetemből a genny, de legalább már a szájszag elmúlt!
Dr. Szabadka Hajnalka a Doktornő a Bajcsy Kórházban műt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!