Terhességi/Tigris csikok?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok és a combomon meg a derekamnál kijöttek ezek a csíkok. Nagyon sokat nyúltam, és sokkal vékonyabb vagyok mint régen de nem fogytam hanem csak megnőttem. Lehet ettől? Ezt el lehet tünteni valamivel? Vagy halványítani? Rosszul érzem ezek miatt magam a strandon, pedig senki szerint nincs rossz testem.2012. jún. 26. 23:41
1/4 anonim válasza:
Igen, lehet ettől. Csak halványítani lehet, idővel alapból a vörösből megváltoznak, kivilűgosodnak, de vannak rá különböző krémek patikákban, hogy mennyire eredményesek, hát... Szerintem olvass utánuk neten.
2/4 anonim válasza:
Szia! Sajnálom, velem is ugyan ez történt. És kb ilyen idősen, mint veled. Sajna ezeket nem lehet eltüntetni, max halványítani, de akkor is látszani fognak. Tudom milyen idegesítő, de próbáld meg elfogadni, mert muszáj lesz. Nyugodtan menj strandra, nagyon sok embernek van ilyen. Én is nyugodtan strandolok, már megszoktam. A párom pedig a csíkjaimmal együtt szeret :) én vagyok neki a kis 'csíkos mókus' :)
21/l (jah és tanultuk is, hogy nem lehet eltüntetni őket, kozmetikus a szakmám)
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors és hasznos válaszokat. Nagyon érdekes dolgokat mondtatok :)
2012. jún. 27. 00:30
4/4 anonim válasza:
Idővel halványulni fog, de szerintem ez semmit nem vesz el a szépségedből! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!