Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Anyajegy elkaparásával,...

Anyajegy elkaparásával, felsértésével mi történik?

Figyelt kérdés
Volt egy fekete, szálkának tűnő 'sebem'. Kinyomtam, de mintha még maradt volna. Most arra gondolok, hogy esetleg az egy anyajegy volt? De akkor miért jött ki belőle kis fekete szálkaszerű valami? Érdemes elmenni bőrgyógyászhoz vele, vagy csak képzelődöm?
2012. jún. 26. 10:04
 1/2 anonim válasza:
hát ezt te látod igazából. de ha elmész orvoshoz akkor szerintem a háziorvosod is meg tudja mondani hogy mi volt. én egyszer kapartam ki egyet (mellette volt egy szúnyogcsípés és nem bírtam ki...:S) de nem lett semmi baja. visszanőt és annyi. am nem mentem el orvoshoz. bár ez attól is függ hogy mekkora, ha szálkának nézed akkor biztos kicsi volt. szóval szerintem fölösleges orvoshoz menned.
2012. jún. 26. 10:19
 2/2 shoona:D ***** válasza:
az anyajegyet semmiképp nem szabad elkaparni mert lehet hogy rossz indulatú...úgyhogy sztem nyomás az orvos
2012. jún. 26. 10:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!