Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kell félnem most, hogy itthon...

Kell félnem most, hogy itthon is van már H1N1?

Figyelt kérdés
én nagyon parázok.:(
2009. júl. 7. 19:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Jajj ne már!Nekem tapasztalt orvos mondta ,hogy a média felfújja az ügyet!Egy egészséges ember meggyógyul belőle és csak a szövődményeibe lehet belehalni.Olyqan mint a rendes influenza nem kell pánikolni!
2009. júl. 7. 19:30
 12/21 A kérdező kommentje:
remélemm
2009. júl. 7. 19:31
 13/21 anonim ***** válasza:
89%
Ez az egész műbalhé csak a gyógyszergyáraknak jó. Egyébként meg nem kell félni, nem lesz semmi bajod.
2009. júl. 7. 19:32
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Magyarországon még csak 20-an fertőződtek meg,és ők már meggyógyultak!Szval nopara
2009. júl. 7. 19:35
 15/21 A kérdező kommentje:

hát 22en

és remélem meggyógyultak

2009. júl. 7. 19:37
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
nemkell félned tőle, kapsz rá antibiotikumot és 5 nap alatt meggyógyulsz. tulajdonképpen ezis egy influenza, mint az összes többi, nátha, tüsszögés, láz, fejfájás. tökugyanaz. csak ijesztően hangzik az h sertés. de ugyanolyan mint a többi. és azért haltak bele, amúgy nemis olyan sokan mint amivel rémisztegettek, nagyrészük mexikóban, akik olyan helyen éltek akik orvost nemis nagyon láttak életükben. továb terjedt nekik, mivel nem kezeltették magukat, tüfőgyulladást kaptak, és ha aztsem kezelik akkor abba bele lehet halni.
2009. júl. 7. 19:55
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj meg megszabadulni magától a félelemtől. Határozd el, hogy nem félsz. Nem tudom, milyen filozófia mentén élsz, de az én filozófiám az, hogy az történik, aminek meg kell történni. Ha félsz, ha nem , ugyanaz történik. Tedd meg ami tőled telik (pl.egyél napi 1000 mg. C vitamint), aztán a többi legyen, ahogy akar. Felejtsd el, éljél, mintha semmi sem fenyegetne.
2009. júl. 7. 19:58
 18/21 A kérdező kommentje:
hát arra gondolok, hogy nem leszek beteg se én se a barátom se a családom, sok gyümölcsöt eszek gyakran mosok kezet.. ha metrón vagyok nem nyúlok az arcomhoz.. utána rögtön kézmosás
2009. júl. 7. 20:02
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
hát én nem félek egyáltalán:) tudom már többen is meghaltak, de nemtudom én egyáltalán nem félek...am rupert grint is elkapta ezt a virust( harry potterből ron weasley) de már meggyógyult szerencsére...:))
2009. júl. 7. 20:06
 20/21 anonim ***** válasza:

pár éve a madárinfluenzát is így felfújták, és azóta hallottunk róla valamit?

szóval no para

2009. júl. 7. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.