Sok szúnyogcsípés mit kenjek?
Figyelt kérdés
Tegnap este kezdtem viszketni 1-2 helyen. Éjszaka hallottam, hogy repked körülöttem egy szúnyog és még több helyen kezdtem éjszaka viszketni. Reggelre azt vettem észre, hogy a bal karomon van vagy 6 csípés, a hátamon van 2 nagy és még 2-3 a lábamon, a bokámon és a talpamon. Van köztük elég pici meg 1 centis is. Iszonyatosan viszketnek. Nincs itthon fenistil, ecettel próbálkozzak? És egyáltalán lehet, hogy ennyi helyen csípett meg ilyen rövid időn belül? Vagy lehet kiütés is?Bár semmi olyat nem ettem, ami kiválthatta volna..2012. jún. 25. 20:25
1/3 A kérdező kommentje:
*szúnyogcsípésre
2012. jún. 25. 20:26
2/3 anonim válasza:
Hát aloevera nincs a közelben? Mert az tényleg nagyon jó :)
3/3 anonim válasza:
Ecettel kend be, vagy mosd le szódabikarbónás vízzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!