Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van itt valaki, akinek bőrbete...

Van itt valaki, akinek bőrbetegsége van? Így is ki szoktatok menni a strandra? :/

Figyelt kérdés

2012. jún. 25. 09:17
 1/4 anonim ***** válasza:

A bőrbetegség fajtájától függ. Ha fertőző akkor természetesen nem szabad strandra menni.

Viszont az úszómesternek nem feladata érteni a bőrbetegségeket, van, hogy nem fertőző embereket sem enged a vízbe. Legalábbis nálunk. Az meg nagyon kellemetlen jelenet.

2012. jún. 25. 10:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem fertőző, csak sok folt van a hátamon, meg máshol is a testemen, és nem nagyon szeretem mutogatni... :S
2012. jún. 25. 10:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha nem akarod mutogatni, akkor ne menj addig strandra amíg el nem múlik.

mitől vannak a foltjaid? Napgomba?

2012. jún. 25. 11:16
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom... Kicsit sötétebb a bőröm, és megjelentek rajta fehérebb foltok. Lehet pigmenthiány, de ezt az orvos sem tudta megmondani pontosan. Tavaly már kaptam rá krémet, de nem tűntek el. Most megyek nyaralni, majd utána tervezem hogy visszamegyek az orvoshoz. Meg az is probléma, hogy a bőröm olyan, hogy minden kicsi sérülésnek megmarad a nyoma ( kb 10 éve voltam bárányhimlős, annak is vannak még nyomai)
2012. jún. 25. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!