Fáj a bal fülem. Mitől?
Figyelt kérdés
Tegnap valószínűleg rosszúl töröltem ki fürdés utan,aztán sétálni mentem a barátnőmmel és fújt a szél,de parázom,mert neki 2hónapja C tipusú agyhártyagyulladása volt,de mára semmi baja,szedi a gyógyszereket. Ugye nem kaphattam el tőle? Hogy fertőz az egyáltalán?2012. jún. 23. 08:22
1/2 anonim válasza:
Cseppfertőzéssel, de nem olyan fertőző mint az influenza. Ilyen hosszú lappangási idő pedig elképzelhetetlen.
2/2 anonim válasza:
a füllet nem szabad kitörölni, mert öntisztitó. fül piszkálóval csak felsérted a hámréteget, és a védelmet képező fülzsírt, ami magától is távozik... menj el fül orr gégészetre ott megnézik a fülled, hogy be van egy gyulladva avyg nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!