Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi csíphetett meg? Segítség!

Mi csíphetett meg? Segítség!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2-3 napja kezdődött... megcsípett valami. Apró piros pöttyök, közepükön szúrásnyom. rengeteg, egymást érik. Főként a fehérnemű vonalán van. Rettenetesen viszket, tegnap belázasodtam, folyamatosan ráz a hideg. Éjjelente újabb csípések vannak, nappal semmi...

Az egész szobát befújtam az ágyat, szőnyeget, falrepedéseket. Kimostam az ágyneműket... mégis új csípések vannak reggelre. éjjelente arra kelek, hogy vakarózok ... Őrjítő!!

holnap megyek bőrgyógyászhoz. Már alig merek aludni. ...

2009. júl. 6. 21:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

öööö nem lehet hogy arra a bizonyos fehérneműre alleriás vagy?

vagy nem lehet h vmilyen allergia?

2009. júl. 6. 21:58
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet,hogy atkák?Nagyon nehéz kiírtani őket,szívósak mint a csótányok!:S Ha kiderült mi az kérlek írd meg!
2009. júl. 6. 22:03
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem hiszem nem csak fehérnemű vonalon, van a hátamon hasamon is, csak nem annyi... mosószert, öblítőt nem használok új fajtát...sztem nem allergia...
2009. júl. 6. 22:03
 4/13 anonim ***** válasza:
Pók!
2009. júl. 6. 22:04
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
ágyi poloska?
2009. júl. 6. 22:08
 6/13 anonim ***** válasza:
100 %, hogy nem csípés! Nehogy vakard, mert szerintem azzal is terjed rajtad! Okosabbat nem tudok, de inkább fogd vissza magad, akármennyire is viszket.
2009. júl. 6. 22:14
 7/13 anonim ***** válasza:
Figyelj. Nálam nem túl rég hasonló csípések voltal Nekem annyiban különbözött, hogy a csípés közepén fehér pötty volt. Engem is éjjel csíptek. Párom mindent befújt amit létezett, mégis minden reggel új csípésekkel ébredtem. Nemrég jöttünk rá, hogy az ágy mögött a tapéta alatt egy nagy szárnyashangya fészek van :S Férjem kiirtotta, azóta nincs csípés!
2009. júl. 6. 22:15
 8/13 anonim ***** válasza:
Szerintem a pókok nem csípnek. Ők kizárva. Esetleg bolha? Vagy poloska?
2009. júl. 6. 22:25
 9/13 A kérdező kommentje:
A pókot én is kizárom... A hangya inkább, már többször feljöttek a szobában, de eddig még csípés nem volt... és ez a szer amit vettünk elég szépen kiírtotta Őket, még napokkal később is, ha feljöttek azonnal elpusztultak... A poloska, még talán, de arról azt hallottam, hogy csak a kitakart bőr felületeket csípik össze, tehát mit keres a bugyim alatt: :D... Allergiának szerintem nincs a közepén szúrásnyom, ezt is kizárnám, márcsak azért is, mert semmilyen új szert nem haszánlok.
2009. júl. 6. 22:36
 10/13 A kérdező kommentje:
Amúgy minden pók csíp... csak nem mind bírja átszúrni a bőrt...
2009. júl. 6. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!