Ez baj, vagy normális?
Figyelt kérdés
Volt bennem egy kullancs a lábfejemben. Nem lehetett rég óta, mert még bele se fúrta magát rendesen, de észrevettem és kihúztam. A lábamon ott ahol volt a kullancs egy nagyon pici pont van olyasmi mint a szúnyogcsípés. Nagyon halványan rózsaszín. Néztem interneten de ott ilyen nem volt csdak olyan hogy nagy körbe körülötte nagyon csúnya volt. Az enyém meg egy icipici szúnyogcsípéshez hasonlít. Akkor ez azt jelenti hogy nincs gond, semmi fertőzés? ez teljesen normális? Köszi előre is.2012. jún. 22. 12:00
1/1 anonim válasza:
Mikor történt?
Tényleg olyan kevéssé piros?
Ha egy két napon belül Semmit nem változik érdemes orvoshoz menni, de lehet lyme kór attól hogy egy szokásos tünete sincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!