A hőséget hogy viseled?
Citromos limonádé, jégkocka, legyező...
Egyéb trükkök?:)
rosszul
iroda,32-35 fok között van egész nap (tudom,szabálytalan,de ez van)
minimális ruha,rengeteg citromos bubis viz,legyező,fél óránként csapnál hideg vizes mosakodás,fej bevizezése,nyakra vizes törölköző
otthon tégla lakás,estétől reggel 7ig nyitott ajtók ablakok,reggel minden bezár,sötétitő,redőny.Délutántól hidegpárásitó megy,igy tudjuk a 26-27 fokot tartani
Gipszben van a lábam térdig, úgyhogy képzelheted! :-)
Amúgy itthon vagyok, redőnyök leengedve, citromfagyi a hűtőben, tonik, és mivel egyedül vagyok, meztelen vagyok.
Huhh nehezen bírom. Bár kezdem megszokni.
32 fok van, zajos hely, éjjel nemigen szellőztethető...
Tegnap vizes törölköző volt bent, lábamra raktam hol ide hol oda, de nem én fickándozok, nem mindig jó ez.
Nem kötözködés, de. Az emberek általában sötétítenek (nekünk nincs redőnyünk, aminek én örülök, a sötétítő függöny csak melegít). Hogyan lehet elviselni?
Engem erősen álmosít a félhomály, elnyom, rossz kedvet csinál, ráadásul nem tudok olvasni, égeti a szemem a monitor.
Még a fehér, majdnem áttetsző függönyt is csak kánikulában húzom el (nincs másik ház szemben, nem látnak be).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!