Ha szedsz mellé minden reggel magneb6 vitamint, akkor az rögtön hat. Minek mérgeznéd magad koffeinnel, taurinnal? Hülyeség
2012. jún. 19. 13:16
2/11 anonim válasza:
nem igazán! eddig segített??? sőt a kávé még talán roszabat is tesz mert éjszaka nem tudsz annyira mélyen aludni ezért fáradékonyabb vagy.
2012. jún. 19. 13:16
3/11 anonim válasza:
Nem tesz jót!Sőt, a koffein elrabol a szervezettől bizonyos vitaminokat, ásványi anyagokat, tehát csak ronthat a helyzeten.A vas felszívódását segíti a folsav, illetve aB12 vitamin is hozzájárulhat a vashiányos panaszok enyhítéséhez és energiát biztosít.Már lehet tabletta formájában szabadon vásárolni.Nem kell a vas hatására hónapokig várni, már az első napokban jobb lesz a közérzeted.
2012. jún. 19. 13:20
4/11 anonim válasza:
Egyszerűbb piheni mint ilyen sz@rokkal bántani a szervezeted
2012. jún. 19. 13:22
5/11 anonim válasza:
ha ismert, h vashiány okozza a tüneteket, akkor nem lenne egyszerűbb inkább vastablettát szedni és ezzel megszüntetni a fáradtság okát is...?
2012. jún. 19. 13:24
6/11 anonim válasza:
Nem lehet elnyomni.
Én nem kávézok viszont néha iszom egy kevés energiaitalt. Kb a doboz negyede elég egy napra. Mikor vashiányos voltam hiába ittam meg az egészet vagy mást nem használt semmi. Mikor már délelőtt 10 kor rám tört az álomkór rájöttem ez nem normális és ki is derült a vashiány. Nekem tablettát írtak fel de attól függetlenül hogy csak lassan töltődik fel a szervezet vassal, én már hamar pár nap után éreztem hogy jobb volt.Sok idő kellett mire újra a régi lettem de érezhetően javultak a dolgok.
2012. jún. 19. 13:46
7/11 anonim válasza:
Ja és még annyit hogy nekem nem használt az alvás. Ugyanolyan vagy még gyűröttebben keltem fel mint ahogy lefeküdtem. Pedig nagyon sokat aludtam. Délután is ledőltem és este meg korán lefeküdtem.
2012. jún. 19. 13:47
8/11 anonim válasza:
Az alvás ezen nem tud segíteni.Viszont az étrend igen.Húst, zöld levelű főzelékeket kell enni és egyéb vastartalmú élelmiszereket.Úgy tudom, a vörösbor is jót tehet, mértékkel.Régen árultak vasbor nevezetű étrend kiegészítőt, az nagyon jó volt.Nem tudom, kapható-e még.
2012. jún. 19. 13:51
9/11 anonim válasza:
Fáradtság ellen és vitaminpótlásra nagyon jó még a virágpor is, bioboltban herbáriában kapható.De csak ha nem vagy allergiás.
2012. jún. 19. 13:54
10/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.
Ma voltam orvosnál a vérkép miatt, így ma derült számomra ki a dolog (sejtettem ezért kértem vérvételt), így a mai naptól szedem a vastablettát.
Nem említette az orvos más szedését.
Most akkor B12-vel vagy Magne B6-tal próbálkozzak ?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!