Mit csináljak mert gyorsan nő főleg a lábamon a szőr? (több lent)
Figyelt kérdés
miután leborotválom pl a lábamat 1-2 nap után már ki is nő 1mm-es szőr és elég zavaró tud lenni... és nem értem h másoknak kibírja 1 hétig is akár ...
16/L
2012. jún. 18. 19:27
1/2 anonim válasza:
Szerintem borotválás után mindenkinek ilyen gyorsan nő, csak valakié világosabb. Használj epilátort vagy gyantát.
2/2 anonim válasza:
Borotválás után gyakorlatilag azonnal elkezd nőni a szőr, mivel csak a felületét vágod le. Nincs olyan ember, akinek 1 hétig kibírja borotválás után, aki ilyet állít, az hazudik.
Ha tartósabb eredményt szeretnél, akkor ahogyan az előttem válaszoló írta epilálj vagy gyantázz, mivel az tövestől tépi ki a szőrt így jó esetben 3-4 hétig nem jelenik meg a bőrfelületen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!