Lehet alkohol-túlérzékenység?
Figyelt kérdés
Ha valamilyen alkoholosat iszom (pár korty sör, vagy ujjnyi likőr) utána nem sokkal kellemetlen nyomást érzek a fejemben, és elkezd bizseregni a tarkóm, vagy valamelyik végtagom/ízületem. Meg már ennyi mennyiségtől is kicsit szédülök. Azt vágom hogy nem bírom a piát, de ez nem valami allergia vagy ilyesmi hogy már ilyen kis mennyiség is "megárt"?2009. júl. 5. 20:20
1/1 anonim válasza:
lehet...
vannak akiknek nem jók az alkohol lebontó enzimei, vagy igy születik, vagy pedig útközben elpusztulnak ezek az enzimek... Én is ilyen vagyok. Én nagyon kevés mennyiségtől is képes vagyok berugni, illetve a másnaposságok nálam minimum két napig tartanak, és ilyenkor enni se birok, viszont hányok és fáj a fejem egyfolytában. Legutóbb kórházba is kerültem emiatt:( Ott derült ki, ez a kis próblémám...
Annyira nem vagyok elragadtatva, de mostmár tudom, hogy nem szabad innom, mert akár nagyobb baj is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!