Festettem a hajam egy éve, már két és fél éve nem vasalom, most kopik ki igazán a festék a hajamból, és nagyon törik, mi a teendő?
kezdjem el újra festeni, hogy szép csillogó legyen? mert amikor festettem semmi probléma nem volt vele, vállig élő hajam meg is nőtt mell alattira mert a hajvasalást is abba hagytam. szárítani, besütni, vasalni nagyon ritkán szoktam,de most annyira eltört (vagy lehet h a festék kopik, ötletem sincs), hogy kb 10 centit le lehetne vágni, pedig 2 hónapja voltam fodrásznál vágatni 2 és fél centit.
mit csináljak? kezdjem el újra festeni, hogy szép csillogó és puha legyen vagy inkább vágassam le vállig érőre??? persze ha le kéne vágatni az lenne a rosszabb..:(
2-es vagyok.
A törött végek miatt azért nem ártana ha nem teljesen rövidre, de azért valamennyire visszavágni, és hagyni, hogy az egészségges véggel nőjjenek tovább.
Szia!
Én sokáig küzdöttem ezzel a gonddal. A balzsamoktól zsírosodott a hajam. Végül találtam egy zseniális hajpakolást. Nekem nagyon bevált.
1600 ft egy nagy tégellyel. Bármely áruházban, vagy Rossmannban kapható. Amit még kifejezzetn imádok benne az ápoláson kívül, a csillogó hajam. Napokig benne marad az isteni illata a hajamban és a fésű siklik a hajamon.
Neve: Gliss Kur Total Repair
Nagyon sok fajtája van, amit én használok, onnan ismerhető fel, hogy szinte fehér a tégely, a kupak halvány, gesztenye barna színű és van rajta narancs körben egy 19-es. Ez direkt hajtöredezésre van, de hamar hat, én imádom.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!