ZoZookaa kérdése:
Ma szóbeli és nem tudok aludni. Hatással lehet a szóbelimre?
Figyelt kérdés
Hát így most eléggé nagyon nagyon kib. ott ideges vagyok mert pár órán belül érettségi szóbelizni fogok és nem tudok aludni éjfél óta fetrengek és nem tudok elaludni már mindent megpróbáltam meditációtól kezdve levenduláig sorig mindent a kérdés az lenne hogy ha mielőtt beülnék szóbelizni megiszok egy energia italt akkor le birok úgy szóbelizni h ne zavarna meg az álmosság?2012. jún. 18. 03:40
1/8 A kérdező kommentje:
jha és 1 óra mulva kelnem kell :)) kéne.. -.-
2012. jún. 18. 03:42
2/8 anonim válasza:
Ha az energiaitaltól ébren tudsz maradni, nem lesz gáz. :) Szerintem amit megtanultál, azt így is fogod tudni, sok sikert! :)
3/8 anonim válasza:
Az energiaital helyett egyél inkább csokit!
Igyál magnéziumos pezsgőtablettát!
Igyekezz minél hamarabb túl lenni rajta, menj be elsőként!
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat és csk a végére annyit hogy szerencsére nem ma érettségiztem szerdára lettem beírva de északa fél órát sikerült aludnom :D és hát most direkt n em fekszek le hogy este tudja aludni reggel meg majd direkt korán felkelek és sztm vissza áll ugy a rend a szervezetemben :D
2012. jún. 18. 14:21
8/8 anonim válasza:
én leérettségiztem :D:D:D sok sikert mindenkinek! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!