Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Véres köpet? Hogyan, mitől?

Véres köpet? Hogyan, mitől?

Figyelt kérdés
18éves vagyok,régebben dohányoztam egy másfél évig kb,ma véreset köptem véres slejmet,az orromban meg véres darabok voltak,egyébként még sosem volt ilyen az orrom gyakran vérzik,utána persze köpök véreset,de így hogy nem vérzett,csak kicsit véres volt furcsa,egyébként nem köhögök meg semmi bajom nincsen
2012. jún. 17. 21:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
hát az több dologtól lehet én ismerek olyat aki a stresz miatt köpött 2 hónapon keresztül vért,de lehet hogy elpattan egy ér,de lehet arcüreg gyulladás is vagy tényleg valami cigizssel összefüggó is akár
2012. jún. 17. 21:39
 2/7 anonim ***** válasza:

A véres köpetnek 1000-egy oka lehet.

PL: a gyomorsavad kimarta a hámréteget , esetleg a tűdödben vérzés jött létre ami köpetként jönn ki.

De ha köpöd akkor valószinűleg valamilyen seb okozza a vérzést, a orrüregben, vagy a dobüregben, lehet virus bakteriális. Meg mi egymás.

Ki kellene vizsgálni, menny el orvoshoz.

2012. jún. 17. 21:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Ki van száradva az orrnyálkahártyád, és megpattanhat benne egy hajszálér. Párologtass éjszaka a szobádban.
2012. jún. 17. 21:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a fogad miatt, vagy íny vérzés volt.
2012. jún. 17. 21:40
 5/7 anonim ***** válasza:

az utolsó nem mond hülyeséget.

De gondoljunk a legrosszabbra.

Tüdőrák?

Gyomorrák?

Húsevő mikororganizmusok a nyelőcsövedben. Vagy agy rák!

De agyhártya gyúladás ki van zárva, mert akkor még írni sem tudnál!

2012. jún. 17. 21:50
 6/7 anonim ***** válasza:
véres köpet, lehet fogínygyulladástól is. Az orrvérzésed meg nézesd meg, nem normális, ha gyakran vérzik....
2012. jún. 17. 22:05
 7/7 A kérdező kommentje:
kiskoromban is sokat vérzett már,persze nem minden nap van,hogy fél évig nem utána 1hétig minden nap és így tovább,agyrák ez azért kicsit durva..
2012. jún. 17. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!