Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fülbevaló-lyuk mennyi idő...

Fülbevaló-lyuk mennyi idő alatt forr be?

Figyelt kérdés
Ma ki kellett vennem egyik fülbevalómat, mert begyulladt a fülem (most volt benne először bizsu), és nem sikerül semmilyet visszaraknom, mert nagyon fáj. Meddig várhatok vele, ha nem szeretném, hogy beforrjon a lyuk? Pár éve lett belőve.
2012. jún. 17. 13:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Változó,nekem volt,hogy fél évig nem hordtam fülbevalót,utána minden gond nélkül vissza tudtam rakni.
2012. jún. 17. 13:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem fog már összegyógyulni.
2012. jún. 17. 13:31
 3/7 klopusz ***** válasza:

Szia!

Én is jártam így - szintén az első bizsu betételekor -, mivel az lyuk sebes-gyulladt volt, egy hét alatt be is nőtt :-(

Viszont mikor újra kilövettem, nyugodtan tehettem bele bármit, semmitől nem gyulladt be (azóta sem, pedig ennek már 20 éve), pedig csak fél centivel volt odébb az új luk.

2012. jún. 17. 13:32
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat! akkor ha egy-két napot pihentetem, annyi idő alatt tuti nem nőhet be, ugye?
2012. jún. 17. 13:56
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is kábé úgy jártam, mint az utolsó válaszoló, az első bizsunál begyulladt és hiába volt 7 éves a lyuk összeforrt, de én úgy 1 hónapig nem tettem bele semmit. Ha viszont a gyulladás lehúzódik nem fog benőni ez biztos.
2012. jún. 17. 14:34
 6/7 anonim válasza:

nekem 1 azaz EGY nap alatt beforrt..

ember függő

2013. jan. 13. 12:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Én 1 évig hordtam egy fülbevalót, majd kivettem és 3 évig nem volt benne semmi. 1 hete raktam bele egy karika fülbevalót, lazán átment, egyáltalán nem forrt össze. De ez szerintem is emberfüggő.
2014. júl. 30. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!