Fülbevaló-lyuk mennyi idő alatt forr be?
Figyelt kérdés
Ma ki kellett vennem egyik fülbevalómat, mert begyulladt a fülem (most volt benne először bizsu), és nem sikerül semmilyet visszaraknom, mert nagyon fáj. Meddig várhatok vele, ha nem szeretném, hogy beforrjon a lyuk? Pár éve lett belőve.2012. jún. 17. 13:23
1/7 anonim válasza:
Változó,nekem volt,hogy fél évig nem hordtam fülbevalót,utána minden gond nélkül vissza tudtam rakni.
3/7 klopusz válasza:
Szia!
Én is jártam így - szintén az első bizsu betételekor -, mivel az lyuk sebes-gyulladt volt, egy hét alatt be is nőtt :-(
Viszont mikor újra kilövettem, nyugodtan tehettem bele bármit, semmitől nem gyulladt be (azóta sem, pedig ennek már 20 éve), pedig csak fél centivel volt odébb az új luk.
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat! akkor ha egy-két napot pihentetem, annyi idő alatt tuti nem nőhet be, ugye?
2012. jún. 17. 13:56
5/7 anonim válasza:
Én is kábé úgy jártam, mint az utolsó válaszoló, az első bizsunál begyulladt és hiába volt 7 éves a lyuk összeforrt, de én úgy 1 hónapig nem tettem bele semmit. Ha viszont a gyulladás lehúzódik nem fog benőni ez biztos.
6/7 anonim válasza:
nekem 1 azaz EGY nap alatt beforrt..
ember függő
7/7 anonim válasza:
Én 1 évig hordtam egy fülbevalót, majd kivettem és 3 évig nem volt benne semmi. 1 hete raktam bele egy karika fülbevalót, lazán átment, egyáltalán nem forrt össze. De ez szerintem is emberfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!