Mire, hogyan, mikor használatos az intim törlőkendő?
Én úgy tudom ha napközben fel akarsz frissülni :)
Pl. tesióra, edzés után amikor ugye zuhanyozni nicns lehetőség... vagy a nagy melegben egy hosszú nap közben gyorsan áttörlöd magad a bevásárlóközpont wcjében pl.
Én akkor szoktam, ha úgy érzem kicsit megizzadtam de zuhanyozni napközben nincs lehetőségem. Vagy ha nagyon erős folyásom van éppen. Illetve menstruáció alatt.
Vagy csak úgy wc használat után mert úgy érzem.
Szerintem nagyjából erre való. Esetleg együttlét után is használható ha szintén nincs lehetéség fürdeni.
Én leginkább akkor szoktam használni, ha sátrazós fesztiválra megyek, dög meleg tud lenni, jól esik áttörölni kendővel magam. Illetve - most lehet, hogy egyesek leribiznek, ezen az oldalon megszoktam hogy ez jár őszinteségért a prűdektől - előfordul, hogy fesztiválon pl. úgy alakul a szitu, hogy kavarok valami jó pasival, na hát ott nem nagyon lehet utána zuhanyozni, olyankor meg igen jól jön.
De szoktam használni akkor is ha megjött és nem érzem magam egészen tisztának.
Én sokszor nagy wc után is használom, vagy azzal törölközöm, ha hasmenésem van. Minden wc használat után nem lehet a zuhany alá rohanni, de így nem csíp ki semmi sehol.
A nagy forróságban meg külön jól jön, ha érzem, hogy nem komfortos odalenn, áttörlöm magam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!