Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Gyomorfekélyre megoldás?

Gyomorfekélyre megoldás?

Figyelt kérdés
Minden érdekel, ezt már nem bírom tovább. Hiába diétázok semmit sem használ. Mit tegyek?
2009. júl. 4. 19:20
 1/9 anonim ***** válasza:
minden mértékben hagyj fel a cigarettával és az alkohollal ha eddig éltél velük
2009. júl. 4. 19:27
 2/9 A kérdező kommentje:

Semmi cigi és semmi alkohol nem volt eddig az életemben. Mióta fekélyem van, azóta pedig nuku kávé, nem is ittam már nem is tudom, hogy mióta.

Cigit már csak az asztmám miatt sem szeretem, az alkoholt meg azért nem, mert naponta kétszer kell gyógyszert szednem az asztmámra is, szóval kilőve ez is.

2009. júl. 4. 19:28
 3/9 anonim ***** válasza:
Hideg kamilla naponta 8x és ha nagyon ég szódabikarbóna...
2009. júl. 11. 21:14
 4/9 anonim ***** válasza:
52%
Elsősorban nyugalom kell. A gyomorfekély a túlfeszített idegek betegsége (A lélek nyelve: betegség), lehet szorongás is, vagy rendszeresen visszatérő félelem, esetleg állandó izgatottság, pörgés, hajsza, lelkifurdalás, estleg a rendszeresen két futás közben begyömöszölt hamburger.
2009. júl. 11. 21:55
 5/9 anonim ***** válasza:
Esetleg addig is igyál sok vizet, felhígítja a gyomorsavat, átmenetileg enyhülést hoz.
2009. júl. 11. 21:56
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt gyomorfekélyem. Tehát tapasztalatból írok. Voltál már orvosnál? Kiderítették? A gyomorfekélyek nagy részét egy Helico nevű baktériun okozza. Erre vonatkozólag vizsgáltak már? Mert diétázhatsz bármennyit,ha a baktérium benned van,nem várható javulás.Írd meg,mit vizsgáltak ki eddig,akkor tudok segíteni,mi a további teendő.
2009. júl. 11. 22:24
 7/9 anonim ***** válasza:
52%
probálj NEXNIUM nevű gyógyszert iratni. nekem is ezvolt, ez mentett meg..
2009. júl. 12. 00:39
 8/9 anonim ***** válasza:
A gyomorfekély okozója a helicobacter pilori nevű baktérium. Az orvosnál egyszerű leheletminta vételével kimutatható és egyszerű antibiotikummal gyógyítják. Kb 2 hét alatt megszabadulhatsz tőle, ha felkeresed a háziorvost. És nem kell gyötrődnöd a diétákkal. Egyébként jót tesz neki az Almagel nevű gyógyszer, és a langyos (nem meleg!) tej.
2009. júl. 12. 01:38
 9/9 anonim ***** válasza:
a helico IS lehet.. nekem pl gyomorideg..:S
2009. júl. 14. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!