Fekete a székletem, mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Évek óta ritkán van hogy 3 naponta,van hogy hetente,vagy még több ideig nincs székletem.Többször voltam orvosnál ultrahangon is,mindig azt mondták,hogy semmi bajom.Sokszor vagyok étvágytalan.Az elmúlt 2 napban fekete a székletem,és 1 hete minden nap sikerül el mennem wc-re.2012. jún. 14. 08:53
1/4 anonim válasza:
Vagy magas vastartalmú kaját ettél, például májat, spenótot stb. vagy valami vérzés jele is lehet, de nem friss, hanem már emésztett vér, de lehet esetleg széntabletta következménye is...
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod.Rengeteg tojást ettem mostanság,lehet amiatt:)
2012. jún. 14. 09:27
3/4 anonim válasza:
Tojás nem festi feketére. Ha nem ettél semmi olyat, ami megszínezheti, akkor emésztett vér lehet benne, amivel mindenképpen orvoshoz kell fordulni!!!
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod,a tojásnak is magas a vastartalma úgy tudom,de lehet rosszul.Mindenesetre mindenképp elmegyek orvoshoz
2012. jún. 14. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!