Állkapocs-ízületi gyulladás?
Figyelt kérdés
Kb 1-2 hónapja nagyon fáj az állkapcsom kétoldalt, és nem tudom akkorára kinyitni, mint régen. Kicsit ferde is, mikor kinyitom, jobbra nyílik, vagy hogy mondjam... Nem szimmetrikusan lefelé. Ez állkapocs-ízületi gyulladás? Milyen dokihoz lehetne menni ezzel? Fogorvos nem segít. Szerintem nincs kiakadva, és nem akarom, hogy a dokik megropogtassák, meg ilyenek.
16/L
2012. jún. 13. 15:25
1/4 anonim válasza:
Nővéremnek fogorvos kezeli,de másnem szájsebészeten foglalkoznak vele.Időben menj el vele,mert nagyon sok,komoly problémád lehet tőle!
2/4 anonim válasza:
Szerintem szájzárad van,de azért menj el fogorvoshoz és küldesd el magad röntgenre.Nemrég voltam kórházban(szájsebészeten)ott volt egy hasonló nő neki is szájzára volt tályog miatt,illetve kimozdult ott neki valami csont.
3/4 A kérdező kommentje:
Voltam fogorvosnál röntgenen, de azt mondta, nem lát semmit. :/
2013. márc. 8. 01:02
4/4 A kérdező kommentje:
Ja és sokszor hallom/érzem, hogy ropog az állam.
2013. márc. 8. 01:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!