Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Állkapocs-ízületi gyulladás?

Állkapocs-ízületi gyulladás?

Figyelt kérdés

Kb 1-2 hónapja nagyon fáj az állkapcsom kétoldalt, és nem tudom akkorára kinyitni, mint régen. Kicsit ferde is, mikor kinyitom, jobbra nyílik, vagy hogy mondjam... Nem szimmetrikusan lefelé. Ez állkapocs-ízületi gyulladás? Milyen dokihoz lehetne menni ezzel? Fogorvos nem segít. Szerintem nincs kiakadva, és nem akarom, hogy a dokik megropogtassák, meg ilyenek.

16/L

2012. jún. 13. 15:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Nővéremnek fogorvos kezeli,de másnem szájsebészeten foglalkoznak vele.Időben menj el vele,mert nagyon sok,komoly problémád lehet tőle!
2012. júl. 16. 10:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem szájzárad van,de azért menj el fogorvoshoz és küldesd el magad röntgenre.Nemrég voltam kórházban(szájsebészeten)ott volt egy hasonló nő neki is szájzára volt tályog miatt,illetve kimozdult ott neki valami csont.
2013. márc. 7. 16:46
 3/4 A kérdező kommentje:
Voltam fogorvosnál röntgenen, de azt mondta, nem lát semmit. :/
2013. márc. 8. 01:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Ja és sokszor hallom/érzem, hogy ropog az állam.
2013. márc. 8. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!