Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Hogyan fogyjak?

Sophiea kérdése:

Mit csináljak? Hogyan fogyjak?

Figyelt kérdés
162 cm vagyok 53 kg 13/lány. Sajnos az elmúlt 2 hétben 2 kilót felszedtem. Ez mitől lehet? Hogy adjam le ezt a2 kg -ot egy hét alatt? Nagyon sürgős lenne!

2012. jún. 12. 18:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Sok mozgással, fuss naponta mondjuk vagy tórnázz 1-2 órát/ nap. Ne egyél gyors étteremben, csokikat, nassolni valót, inkább sok gyümölcsöt, meg zöldséget, és otthoni főtt ételt. De egyébként az a 2 kiló semmi és ahhoz a magassághoz tökéletes az a súly.
2012. jún. 12. 19:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Sehogy ne fogyj, mert tökéletes az alakod az adataid alapján!
2012. jún. 13. 09:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem kell leadnod, az alak nem a kilóktól függ, természetes, hogy gyarapodik, mert nősz, megnő a tested sűrűsége. Ezt úgy értem, hogy ugyanannyi vérnem, több lesz a tömege. De ez így van a többi testrésszel. Én 162 cm vagyok, 55 kg, és én is 13 éves vagyok. Nem kell fogynod, nem egészséges. Én sem vagyok kövér, pont jó vagyok így.
2012. jún. 14. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!