Sophiea kérdése:
Mit csináljak? Hogyan fogyjak?
Figyelt kérdés
162 cm vagyok 53 kg 13/lány. Sajnos az elmúlt 2 hétben 2 kilót felszedtem. Ez mitől lehet? Hogy adjam le ezt a2 kg -ot egy hét alatt? Nagyon sürgős lenne!2012. jún. 12. 18:48
1/3 anonim válasza:
Sok mozgással, fuss naponta mondjuk vagy tórnázz 1-2 órát/ nap. Ne egyél gyors étteremben, csokikat, nassolni valót, inkább sok gyümölcsöt, meg zöldséget, és otthoni főtt ételt. De egyébként az a 2 kiló semmi és ahhoz a magassághoz tökéletes az a súly.
2/3 anonim válasza:
Sehogy ne fogyj, mert tökéletes az alakod az adataid alapján!
3/3 anonim válasza:
Nem kell leadnod, az alak nem a kilóktól függ, természetes, hogy gyarapodik, mert nősz, megnő a tested sűrűsége. Ezt úgy értem, hogy ugyanannyi vérnem, több lesz a tömege. De ez így van a többi testrésszel. Én 162 cm vagyok, 55 kg, és én is 13 éves vagyok. Nem kell fogynod, nem egészséges. Én sem vagyok kövér, pont jó vagyok így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!